همایش ها
1396/12/9 چهارشنبه
آغاز به کار رویداد تولید محتوای دیجیتال استان کرمان

صبح امروز اولین رویداد تولید محتوای دیجیتال استان کرمان با حضور صاحبان ایده های برتر این رویداد آغاز به کار کرد .

به گرارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خلیلی مبرهن دبیر این رویداد در مراسم افتتاحیه این رویداد کارآفرینی ضمن اظهار خرسندی از برگزاری این رویداد در دانشگاه پیام نور استان کرمان، گقت : مرکز رشد و کارافرینی این دانشگاه با فراهم کردن محیط فیریکی و نیروی انسانی توانمند ، توانسته زمینه ای بسیار  مناسب برای رشد و شتاب ایده های کارآفرینی را فراهم آورد.

ایشان در ادامه به استقبال خوب دانشجویان و جوانان خلاق استان از این رویداد اشاره کرد و بیان داشت : از میان 70 ایده  رسیده به دبیر خانه این رویداد ، 16 تیم برتر انتخاب شده اند که  در مدت دو روز آموزشهای لازم در خصوص رشد و شتاب ایده ها داده خواهد شد و در نهایت سه تیم برتر جوایز ارزنده این رویداد را کسب می نمایند و روند تجاری سازی و حمایت های مادی و دانش افزایی از آنها با همکاری سارمانهای مسئول صورت خواهد پذیرفت .

درادامه این مراسم آقای دکتر وحدت، مدیر عامل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک کشور در سخنانی، صاحبان ایده و جوانان خلاق را امید آینده اقتصاد کشور خواند و گفت : اگر در گذشته معادن و صنایع نغتی بخش عمده اقتصاد را تشکیل می ادند این روند در آینده تغییر خواهد کرد و آینده کسب و کار و اقتصاد کشور،از جنس فعالیت در عرصه های نوین کارآفرینی و نرم افزاری است

ایشان استان کرمان را هم به لحاظ مراکز دانشگاهی و هم نیروی انسانی یک استان ممتاز در مسیر رشد ایده های کارافرینی در کشور خواند و گفت:این صندوق حمایت های مالی اولیه از تیم های برتر این رویداد را انجام خواهد داد و امیدواریم از16تیم حاضر ، حداقل 10 تیم از سوی هیات داوران به این صندوق معرفی شوند و ما بتوانیم روند تجاری سازی ایده های آنان را تسهیل نماییم.

گفتنی است در این مراسم آقای مهندس الهامی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در سخنانی از میزبانی شاسته دانشگاه پیام نور قدردانی کرد و و گفت:حمایت ار استار اپ ها از برنامه های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور است و ما نیر در استان کرمان، قدم های موثری در این راه برداشته ایم .

مهندس الهامی ادامه داد :از جمله اقدامات میمون و مبارک که در دو سال گذشته به کمک دانشگاههای استان شکل گرفته ا، ایجاد یک حلقه موثر و اکوسیستم در حوزه کارافرینی دیجیتال است و ثمره آن حرکت به سمت اقتصاد پویا و دانش بنیان می باشد که از بخشهای مهم اقتصاد مقاومتی است و این می تواند در آینده زمینه ساز اشتغال جوانان در عرصه های نوین گردد .

گفتنی است این رویداد تا روز جمعه یازدهم اسفند ماه ادامه خواهد داشت و در مراسم اختتامیه آن که با حضور نمایندگان مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین استانی برگزار خواهد شد،از برترین های این رویداد تجلیل خواهدشد.