برگزیده ها
1398/3/29 چهارشنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:
ثبت نام بدون کنکور کارشناسی دانشگاه پیام نور / دانشگاه پیام نور پذیرای تمام علاقه مندان به تحصیل در تمام گروه های آزمایشی

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از آغاز ثبت نام بدون کنکور کارشناسی در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور می توانند با مراجعه حضوری به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سراسر کشور و یا سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، امیرحسین بهروز افزود: دانشگاه پیام نور در 76 رشته تحصیلی مقطع کارشناسی در تمامی گروه های آزمایشی، ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی پذیرای علاقه مندان به تحصیل است و داوطلبان می توانند در رشته دلخواه خود ثبت نام کنند.
وی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور از مزایای تحصیلی بالایی برخوردار است، اظهار داشت: پایین ترین شهریه دانشگاهی، اختیاری بودن حضور در کلاس های نظری، اعطای وام 2 درصدی برای کل شهریه تحصیلی، سهولت در تغییر رشته و مهمانی در شهر مورد نظر دانشجو، تعیین شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم به انتخاب دانشجو و برگزاری کلاس ها به صورت نیمه حضوری و الکترونیکی از جمله این مزایاست.
امیرحسین بهروز دانشگاه پیام نور را دانشگاهی توانمند با کیفیت آموزشی مطلوب دانست و اظهار داشت: کارنامه درخشان دانشگاه پیام نور در تمامی حوزه های علمی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و کسب افتخارات دانشجویان و اساتید این دانشگاه در عرصه های ملی و بین المللی و همچنین پذیرش فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلات تکمیلی، خود گواهی بر این ادعاست.