برگزیده ها
1397/12/19 يكشنبه
مسابقه مجازی توشه عید 98
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های پیام نور استان کرمان به منظور بهره گیری هر چه بیشتر اساتید, دانشجویان, و کارکنان از تعطیلات عید نوروز ,اقدام به برگزاری مسابقه مجازی توشه عید با موضوعات زیر نموده است.

.

1-گونه شناسی جریان روشنفکری در ایران معاصر 1و 2 (ویژه اساتید)
2- دانستنی های روابط دختر و پسر (ویژه دانشجویان)
3- بایسته های تربیت فرزند( ویژه کارکنان)
نحوه ثبت نام و استفاده از دوره و آزمون:
پس از ثبت نام در سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور به آدرس :   http://yon.ir/nahadpnuk   وارد سامانه شده و با کلیک بر روی دوره، در آن شرکت نمایید.
کلیه فرآیندهای دوره از قبیل ثبت نام، شرکت در دوره، آزمون و دریافت گواهی پایان دوره به صورت اینترنتی (مجازی) می باشد.
شرکت کنندگان جهت قرار گرفتن نامشان در لیست جوایز می بایست  دوره موجود در مسابقه  را بگذرانند.
لازم به ذکر است هر چه نمره کسب شده در آزمون ها بیشتر باشد، امتیاز نهایی شرکت کننده بیشتر خواهند بود.
مهلت ثبت نام و شرکت در مسابقه: 1 فروردین98 لغایت 30 فروردین 98
زمان برگزاری آزمون 10 اردیبهشت 98 می باشد.
ضمنا کسب نمره حداقل 16 شرط شرکت در آزمون نهایی می باشد. آزمون ویژ کارکنان و دانشجوبان می باشد اساتید محترم با ارائه گواهی نامه در قرعه کشی جوایز مسابقات شرکت داده خواهند شد.
شرکت کنندگان محترم برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر نهاد رهبری دانشگاه مراجعه و یا با شماره تلفن 32735578 تماس حاصل فرمایید.